40dza

Met de actie ’40 dagen zonder alcohol’ kun je ervaren wat alcohol voor je betekent en wat je ervan merkt als je 40 dagen geen alcohol drinkt. Ga je er bijvoorbeeld beter van slapen? Beter concentreren? Val je zonder moeite een paar kilo af? Of sta je in de ochtend fit op?
Je maakt het jezelf gemakkelijker als je ook vrienden, collega’s, buren of collega’s uitdaagt om met de actie mee te doen!
Ieder jaar begint ‘40 dagen zonder alcohol’ op Aswoensdag. Dit is de eerste dag na Carnaval en de eerste dag van de veertig dagen durende vastentijd die loopt tot Pasen. Dit jaar is dat van 14 februari 2018 tot 26 maart 2018. Tijdens deze periode ontvang je via Facebook en e-mail tips en trics om de 40 dagen door te komen. Daarnaast zijn er tijdens de actie drie bijeenkomsten waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere deelnemers. Ga jij de uitdaging aan?

 

Inschrijven voor 40 dagen zonder alcohol.

Wil jij eens ervaren hoe het is om een periode geen alcohol te drinken? Doe dan mee met de actie '40 dagen zonder alcohol' in Best. Met dit formulier kun je jezelf aanmelden. We gebruiken je gegevens alleen voor communicatie in het kader van deze actie. De deelnemers lijst zal onder andere op deze website te zien zijn. Gelieve niet gezamenlijk inschrijven.
Please let us know your name.
Ongeldige invoer
Vul hiet aub uw e-mail adres in
Please write a subject for your message.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer