Quote: Ik wist niet wat ik van de maatschappelijke beursvloer moest verwachten, maar ik kwam met prachtige deals en nog meer energie terug.

Als lokaal bedrijf of (vrijwilligers-)organisatie staat u midden in de samenleving. U kunt veel betekenen voor de inwoners van Best, maar andersom ook. Wij brengen u graag met elkaar in contact en denken met u mee over diverse maatschappelijke thema's. 

Informatie en advies

Wij zijn experts op het gebied van vrijwillige inzet en informele hulp. Heeft u een vraag? Wij zijn er voor u.

Vrijwilligersvacaturebank

Kan uw organisatie wel een vrijwilliger gebruiken? Of heeft u een project waarvoor u meerdere vrijwilligers wilt inzetten? Mensen die tijdelijk of structureel vrijwilligerswerk willen verrichten, zoeken graag tussen de vacatures op de vacaturebank. Plaats ook uw vacature om deze extra onder de aandacht te brengen. Naast de vacaturebank werken wij met advertenties in de huis-aan-huis bladen, sociale media en nieuwsbrieven.

Klik hier om direct een vacature aan te melden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Als teamuitje iets doen voor de maatschappij, scholing aanbieden voor vrijwilligers of jongeren een werkervaringsplaats aanbieden. Er zijn veel manieren om uw bijdrage te leveren. Wij denken graag met u mee.

Vrijwilligersacademie Best

Wij organiseren trainingen, workshops en andere activiteiten, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid en de leefbaarheid van mensen in ons werkgebied. Hierbij werken wij samen met verschillende partners. Wilt u een activiteit aanbieden, dan horen wij het graag.

Mantelzorg & werk

We worden steeds ouder en werken ook steeds langer door. Dit heeft impact op uw medewerkers. De kans dat zij betaald werk combineren met zorgtaken neemt toe. Als werkgever is het goed om hier oog voor te hebben en waar nodig te ondersteunen of te faciliteren. Wij denken met u mee, indien gewenst.

Samenwerken werkt!

Hier vindt u interessante links van samenwerkingspartners, partners en projecten waar WBO betrokken bij is.

Contact

Meer weten? Klik hier