Welkom op de pagina van ons project Jongerencoaching!

Je zit er doorheen, het zoeken naar werk of stageplaats lukt niet, school gaat niet lekker of 'alles' loopt gewoon even niet zo... Je wilt hier wel verandering in brengen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen?

Wist je dat jij niet de enige bent die hier mee zit? En dat een persoonlijke coach je hierbij kan helpen? Iemand die naar je luistert en je helpt de juiste stappen te zetten in de richting die jij graag op wilt.

Ben jij tussen de 12 en 24 jaar*, woon je in Best en denk je dat een coach jou zou kunnen helpen? Of denkt u als ouder/verzorger/begeleider, "Dit is echt iets voor mijn zoon/dochter/cliƫnt!"? Dan ben je bij WBO Jongerencoaching aan het juiste adres!

*Ben je jonger dan 12 of ouder dan 24 jaar? Meld je dan toch aan. We kijken naar wat jouw vraag is en zoeken samen naar de mogelijkheden.

Wat doet WBO Jongerencoaching precies?

Wij ondersteunen diverse jongeren in Best, trainen enthousiaste vrijwilliger tot jongerencoach en zoeken naar de juiste match tussen jongere en coach. Onze coaches hebben verschillende achtergronden en interesses en allemaal hebben ze passie voor jongeren. Ook doen ze dit werk vrijwillig. Aan de coaching zijn dan ook geen kosten verbonden.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en telefoonnummer of klik op onderstaande link en vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je of WBO Jongerencoaching bij je past of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Richard Bekkers, coƶrdinator Jongerencoaching, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51642350 (appen mag ook!)

Meld je hier aan als je op zoek bent naar een jongerencoach.

WBO Jongerencoaching is een initiatief van Welzijn Best.