Je zou graag een maatje willen. Dan ben je hier aan het juiste adres. Allereerst heb je de mogelijkheid om bij ons infopunt binnen Bestwijzer binnen te lopen. Daar zit iedere dag tussen 08:30 en 12:30 uur een medewerker van WBO. Ook zijn wij tussen die tijden telefonisch bereikbaar op 0499-770110. Een medewerker van WBO helpt je vervolgens om uit te zoeken naar wat voor soort maatje je op zoek bent.

Een maatje voor iemand zijn kan ook de vraag naar een maatje invullen en andersom. Zoek je een maatje? Dan kan het maar zo zijn dat iemand anders die een maatje zoekt in jouw vraag om een maatje kan voorzien. Zo brengen wij ook weleens twee mensen met elkaar in contact waarvan de vraag om een maatje op elkaar aanlsuiten. Lijkt dit je wat? Dan kun je een kijkje nemen op onze vacaturebank. Daar kun je zelf even bladeren door ons aanbod en/of jezelf aanmelden voor een vacature. Je kan ten alle tijde ons inschakelen voor een gesprek, intake, persoonlijk advies omtrent een maatje. 

Mocht je al meteen een kennismakingsgesprek willen plannen, dan kan dit ook. Dit kan door onderstaand contactformulier in te vullen. Een medewerker van WBO neemt dan contact op om een afspraak in te plannen.

Voor verdere vragen verwijzen we u graag door naar ons infopunt. 

Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek.