Dag in dag uit voor een naaste zorgen, naast de zorg voor het huishouden, werk, kinderen etc. kan zwaar zijn. Als organisatie willen we mantelzorgers zoveel mogelijk in staat stellen hun taken als mantelzorger uit te voeren. Ervoor zorgen zij een goede balans houden tussen zorg en andere taken en niet overbelast raken. Daarom ondersteunen we mantelzorgers in Best.

Het Steunpunt Mantelzorg van WBO zorgt namens de gemeente voor de mantelzorgers in Best. Hier vindt u een luisterend oor, informatie, advies en begeleiding, maar wij organiseren bijvoorbeeld ook voorlichting en lotgenotencontact. Zodat u kunt blijven zorgen voor uw naaste, zonder de zorg voor uzelf te kort te doen.

Vragen over mantelzorgondersteuning
Neem dan contact met ons op of loop binnen bij het Infopunt binnen Bestwijzer.

Aanmelden als mantelzorger 
Dit kan via onderstaand digitaal inschrijfformulier. Door zich aan te melden als mantelzorger gaat de mantelzorger ermee akkoord dat zijn/haar gegevens worden opgeslagen bij het Steunpunt Mantelzorg. Het steunpunt mag deze gegevens gebruiken voor het toesturen van de nieuwsbrief mantelzorg, voor informatie en communicatie over de mantelzorgwaardering en voor overige ondersteuningsmogelijkheden en activiteiten speciaal voor mantelzorgers.   

Inschrijfformulier mantelzorger

Vul uw roepnaam in.

Vul uw voorletter(s) in.

Ongeldige invoer

Volledig uitschrijven a.u.b.

Vul uw achternaam in.

Ongeldige invoer

Vul uw geboortedatum in.

Vul uw straatnaam in.

Vul uw huisnummer in.

Ongeldige invoer

Vul uw postcode in.

Vul uw plaats in.

Vul uw telefoonnummer in.

Ongeldige invoer

Vul uw e-mailadres in.

U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring.