Loket WIJzer vindt u in Sociaal Cultureel Centrum de Enck en is dé plek waar u terecht kunt met vragen op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Vanaf 3 november is het loket WIJzer niet meer open op vrijdagochtend. U leest hieronder waarom.

Vanaf vrijdag 3 november kunt u op de vrijdagochtend niet meer binnenlopen bij het loket met uw vraag. Het blijkt dat op vrijdagochtend weinig inwoners een bezoek brachten aan het loket. Daarom is er voor deze dag gekozen. U kunt altijd een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. deze proberen wij zo snel mogelijk te beantwoor-den. Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken via (0499) 33 51 42.

Bereikbaarheid andere werkdagen
U kunt van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 13.00 uur binnenlopen bij Loket WIJzer. Ook is het loket dan te bereiken via (0499) 33 51 42 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij jonger dan 24 jaar, woon je in Oirschot, Spoordonk of De Beerzen en heb jij te maken met iemand die langdurig ziek, verslaafd, in de war of depressief is? Omdat dit erg belastend kan zijn voor jou, willen we je graag iets aanbieden, als ontspanning! Je krijgt van ons een bioscoopkaartje kado en je maakt bovendien kans op een ballonvaart! Je mag een vriend(in) meenemen. (PS De minimale lengte voor de ballonvaart is 1.20m).

Opgeven kan tot uiterlijk 7 december door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je naam, telefoonnumer en emailadres. Wij nemen daarna contact op met jou!

 


tzandAls opname dichterbij komt
Woensdagavond 22 november 2017 vanaf 19.30 uur bij het Alzheimer Café B.O.S.
Best –Op woensdagavond 22 november is er in ons Alzheimer Café B.O.S. een avond rondom het thema “Als opname dichterbij komt “. Mensen met dementie blijven zo lang mogelijk wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Maar soms is het toch noodzakelijk

Lees meer...

Inspiratiebijeenkomst met Henk Pieterse op maandag 11 december (19.30 - 21.00 uur)

Oirschot in Beweging organiseert in samenwerking met gemeente Oirschot, WBO en Sportcentrum de Kemmer de bijeenkomst 'Pest mij maar' en heeft voor u de inspirator Henk Pieterse in de hoofdrol.
Door humor en muziek creëert Henk al snel een veilige setting en de ware groepsdynamiek wordt zichtbaar. Bij de Pest mij maar Tour staan Anti Pesten en Normen en Waarden hoog in het vaandel. Het kan de lesgevers, van sportverenigingen en onderwijs, helpen om groepsdynamieken te herstellen en om bewustzijn te creëren. De bal, muziek en veilige setting zorgen voor een directe verankering van dit bewustzijn, waardoor lesgevers in een later stadium hier gemakkelijk op terug kunnen vallen/ pakken.

Deelname voor deze inspiratiebijeenkomst is gratis. Locatie: Sportcentrum De Kemmer (Bloemendaal 5, 5688 GP Oirschot).
Voor aanmelding en/ of meer informatie neem contact op met de Sportcoach, Corné Boot, tel. 0620441685, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...


logo museumEten en drinken bij dementie
Het maandelijkse Alzheimer Café Eindhoven in het Daf Museum, Tongelresestraat 27 in Eindhoven, op maandag 20 november, heeft dit keer als thema: “Eten en drinken bij dementie”. Veranderingen met eten en drinken komen regelmatig voor bij mensen met dementie. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in voorkeur, een andere smaakbeleving of veranderende tafelgebruiken. Eten en drinken is daarnaast een

Lees meer...