angeliquedesireeIn deze luchtige, creatieve workshop doe je beeldend onderzoek naar het proces waarin je grenzen onder druk komen te staan. Ook wordt gewerkt met het proces om weer terug in je kracht te komen, op het moment dat grenzen overschreden zijn. We gaan op dynamische wijze in op de sociale dynamiek van weerstand, overgave en samenwerking. We werken met krijt, potlood en papier, we maken gebruik van een visualisatie en we doen een dynamische oefening.

 

Aangeboden door Angelique Desiree.

Zij werkt vanuit haar atelier in hartje Oirschot aan het versterken van persoonlijke kracht en verdieping van de verbinding met je gevoel via kunstzinnige opdrachten en visualisaties.

Ervaring of mooi kunnen teken of schilderen is niet vereist, maar lef om jezelf nog beter te leren kennen komt wel van pas.

Op www.angeliquedesiree.nl vind je meer informatie over haar achtergrond en werkwijze. De workshop vindt plaats op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur. Klik hier (https://www.wbo.nl/agenda/activiteit/224-creatieve-workshop-grenzen-bewaken) voor meer informatie of aanmelden.