downloadDe kermis zorgt bij veel volwassenen en kinderen voor veel plezier. De meesten genieten ervan. Zij gaan een attractie in, lopen rond en genieten van de sfeer, eten en drinken iets en hebben geen moeite met de geluiden, de muziek en de lichteffecten die bij de kermis horen.

Prikkelarme kermis

Toch is een kermisbezoek niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor mensen met autisme, epilepsie of ADHD is het dat niet. Zij mijden vaak de kermis juist vanwege de geluiden en lichteffecten. Daarom organiseert Kermis Best ook dit jaar een prikkelarme kermis. Kinderen en volwassenen, die anders geen plezier ervaren aan de kermis, kunnen nu wel genieten van de kermis.

De prikkelarme kermis is op zaterdag 30 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur. Er is geen rook te zien, geen licht(flitsen) en de muziek is gedempt (minder dan 35 decibel). De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. De draaisnelheid is indien mogelijk aangepast.

 

Oproep vrijwilligers

De organisatie zoekt vrijwilligers die op zaterdag 30 juni tijdens de prikkelarme kermis willen helpen. We zoeken onder andere mensen die kunnen assisteren bij het in- en uitstappen. Bent u minimaal 18 jaar en wilt u graag twee uurtjes helpen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en leeftijd. Na aanmelding nemen we contact met u op en ontvangt u meer informatie.