tzandOp woensdagavond 22 augustus 2018 is er in ons Alzheimer Café B.O.S. een avond waarin we gaan luisteren naar het verhaal van Evie Sparidaens , afgestudeerd aan de Design Academie Eindhoven. Evie heeft een documentaire , genaamd “Houd Vast “ , gemaakt. Deze documentaire gaat over haar oma met dementie en haar tante als mantelzorger. Verder heeft onze gast ook een set kaarten ontworpen met daarop “vergeten vragen”. Hierop staan vragen die soms lastig zijn

om te stellen , maar waarvan het wel fijn is om het erover te hebben. Het Alzheimer Café B.O.S. is gratis toegankelijk en bij binnenkomst wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee. U hoeft zich ( in tegenstelling tot een eerder verschenen persbericht ) niet aan te melden! In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van het Alzheimer Café B.O.S. te bekijken en ( gratis ) te lenen. Ook liggen er folders en brochures over dementie. Voor inlichtingen: Jan Verbeek (  0641546859 ) . Zie voor meer informatie over alle Alzheimer Cafés in de regio  de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.

Woensdagavond 22 augustus 2018 vanaf 19.30 uur.

B.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )B.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )Elk Alzheimer Café is gratis toegankelijk en men hoeft zich vooraf niet aan te melden !