tzandB.O.S. ( Best, Oirschot, Son & Breugel )

Best/ Oirschot – Op Woensdagavond 28 november 2018 is er in ons Alzheimer Café B.O.S.( Best, Oirschot, Son en Breugel ) vanaf 19.30 uur een avond met als thema: “ Wie ondersteunt mij in de thuissituatie? “. De zorgtrajectbegeleider is er voor mensen met de diagnose dementie en hun naasten. Ze coördineert alle zorg rond mensen met dementie en is een vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon gedurende het hele ziekteproces.

De zorgtrajectbegeleider komt bij de mensen thuis. Ze werkt samen met andere betrokken hulpverleners zoals de huisarts, praktijkondersteuner en de geriater. Onze gast vandaag is Lenie Brummans, is het dagelijkse leven zorgtrajectbegeleider in onze regio.

Het Alzheimer Café B.O.S., Zalencentrum `t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot, is gratis toegankelijk en bij binnenkomst wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee. In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van het Alzheimer Café B.O.S. te bekijken en ( gratis ) te lenen. Ook liggen er folders en brochures over dementie.

Voor inlichtingen: Jan Verbeek ( 0641546859 ) . Zie voor meer informatie over alle Alzheimer Cafés in de regio de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.