tejaterkeOp donderdag 18 april 2019 voeren leerlingen van het Heerbeeck College in ’t Tejaterke in Best de voorstelling ‘Beste Opa’s & Oma’s 4.0’uit. De jaarlijkse voorstelling Beste Opa’s & Oma’s is inmiddels een begrip en wordt altijd met veel enthousiasme ontvangen. Dit jaar zijn we alweer toe aan de vierde editie, met als actueel thema ‘Dementie’. 

In de voorstelling Beste Opa’s en Oma’s 4.0 nemen leerlingen van het Heerbeeck College ons samen met hun opa’s en oma’s mee op een reis door het verleden en het heden. Ook spelen dit jaar echte ervaringsdeskundigen mee, mantelzorgers en medewerkers uit de ouderenzorg. Beste Opa’s & Oma’s 4.0 staat namelijk in het teken van dementie, wat natuurlijk prachtig aansluit bij onze dementievriendelijke gemeente Best en het dementieproject van de Lions Best Oirschot. Verhalen over de jeugd, ouder worden, het verschil in generaties en de moeilijke, maar ook grappige situaties die ontstaan door dementie, worden op eigentijdse manier aan elkaar geregen en afgewisseld met mooie beelden en muziek. Het resultaat is een vlotte en ontroerende voorstelling, waarbij leeftijd er niet meer toe doet. De voorstelling staat onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk.

De voorstelling op donderdag 18 april begint om 20.15 uur en vindt plaats in ’t Tejaterke, Max de Bossustraat 1 in Best. Toegangsprijs inclusief koffie/thee bij binnenkomst € 3,-. Reserveren kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie hier de flyer