Afbeeldingsresultaat voor psysalonMantelzorger. Je bent het zonder dat je er erg in hebt of wanneer je het bent dan vind je dit vanzelfsprekend. Zorgen voor je naaste waar je onvoorwaardelijk van houdt, dat doe je toch gewoon! Maar wat als je geen mantelzorger hebt, of de mantelzorgtaken niet kan delen?

Wat zijn uw ervaringen? Waar loopt u tegenaan? Wilt u meer weten? Bezoek de Psysalon Mantelzorg op 11 november 2019 in de ontmoetingsruimte van Bestwijzer. Tijdens deze bijeenkomst delen ervaringsdeskundigen en bezoekers hun kennis en ervaringen. Voor deze Psysalon hebben we de volgende personen uitgenodigd;

Toon de Vos van Vrijwillige mantelzorg Best Oirschot en Son, twee ervaringsdeskundigen, Rina, mantelzorger voor twee zonen en dochter, en Vincent, mantelzorger van zijn moeder. Daarnaast zijn er ook mensen aanwezig van de WMO-adviesraad, Gemeente Best en zorgtrajectbegeleiding. Voor u als bezoeker is er voldoende ruimte om in gesprek te gaan over het thema en uw eigen ervaringen, verwachtingen, wensen en behoeften te bespreken.

 

OVER PSYSALON: Het doel is om mensen, naasten en betrokkenen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen en te inspireren. En daarom organiseren GGZE de Boei en WBO een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon. De bijeenkomst wordt begeleid door Richard Bekkers van WBO steunpunt mantelzorg en Anke Biermans van GGzE.

Psysalon is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema maar in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bij Psysalon mag iedereen aansluiten en iedereen heeft recht van spreken. Wil van der Laak (mediator) is gespreksleider tijdens deze avond.

Deze Psysalon ‘Mantelzorg. Wie zorgt er voor jou?’ vindt plaats op Maandag 11 november tussen 19:30 en 21:30 uur. De ontmoetingsruimte is open om 19.00 uur en er staat koffie en thee klaar. Bestwijzer vind je aan de Zonnewende 173. De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst maar niet verplicht, dit kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..