Afbeeldingsresultaat voor jeroens clanOp maandag 18 november en op dinsdag 10 december worden er twee avonden georganiseerd waarbij de nadruk wordt gelegd op dementie. Hieronder wordt verder beschreven wat deze twee avonden inhoud.

Op maandag 18 november wordt in 't Zand een voorstelling georganiseerd over wat dementie teweeg kan brengen. De voorstelling heet "Ons kan niks gebeuren". Paul en Janine worden geconfronteerd met een diagnose die ze niet willen horen: dementie. Janine wordt patiƫnt en Paul belandt in de rol van mantelzorger. Een onomkeerbaar proces van vallen en opstaan met ongeloof, angst, boosheid en om het verdriet draagbaar te maken de nodige humor.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dinsdag 10 december wordt in 't Tejaterke een prikkelende avond voor het brein georganiseerd met inspiratie, zang en cabaret. Onderdeel van deze avond zijn Judith Wilmer, Zangkoor Memories en Jeroens Clan.

 Judith Wilmer is klinisch geriater bij het Catharina Ziekenhuis. Zij vertelt in hoeverre leefstijl de kans op dementie kan verminderen en wat we allemaal kunnen doen om dementievriendelijker te worden.

Zangkoor Memories is speciaal bedoeld voor mensen uit de regio Best-Oirschot met geheugenproblemen, beginnende dementie of niet aangeboren hersenletsel. Het zangkoor geeft een kort optreden en meezingen mag.

Jeroens Clan bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns uit Best. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. Na een succesvolle finalistentournee is het trio terug met een nieuw programma om eens even flink jouw brein te prikkelen!
Kaarten bestellen via: www.tejaterke.nl

Zie onderstaande flyers voor meer informatie:
Flyer voorstelling 18 november
Flyer avond 10 december