3d8ec0f0 933c 11e9 a206 419d35fbd91bSinds enkele maanden staat de deur van de huiskamer in Buurthuis Kadans enkele dagen van de week open voor een ontmoeting of een praatje, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Iedereen uit Best wordt welkom geheten door een enthousiast team van vrijwilligers!

Sinds september is de huiskamer op maandag, dinsdag en woensdag open van 10.00 tot 12.30 uur. De intentie is om op maandag de aandacht speciaal te richten op mantelzorgers. Ook is hierbij de persoon die ondersteuning krijgt van harte welkom.
De volgende inloop voor mantelzorgers is op maandag 4 november.

 

Bij voldoende animo wordt uitbreiding naar andere dagen overwogen.

Tijdens de inloop is er de mogelijkheid te praten met andere mantelzorgers, kun je vragen stellen aan een medewerker van het Steunpunt Mantelzorg voor jezelf of een ander. Daarnaast zal er iedere maand een andere gast, namens een organisatie aangesloten bij het netwerk Mantelzorgondersteuning of een gastspreker ten behoeve van een bepaald thema, aansluiten. Ook is er ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. Indien nodig kan er met een medewerker van het Steunpunt Mantelzorg een huisbezoek of aparte afspraak gemaakt worden. De inloop is niet alleen voor mantelzorgers, zo kun je ook praten met mensen die hier gewoon voor een praatje komen of meedoen aan de activiteiten die ook op maandag plaatsvinden.

We horen graag van u of de inloop aansluit bij uw behoefte en of we iets kunnen betekenen voor uw naaste waar u voor zorgt, mocht u moeilijk op maandag weg kunnen. Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee om er een fijne en warme inloop van te maken.

We hopen u op 4 november te ontmoeten, vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor hulp en meer informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg in Bestwijzer: 0499 770 110 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..