WBO telt ruim 200 medewerkers. Dit zijn zowel betaalde als onbetaalde krachten. Voor ons zijn ze allemaal even waardevol. Ondanks het (logische) verschil in taken en verantwoordelijkheden hechten wij aan een gelijkwaardige manier van omgaan met ‘onze’ mensen. Dit tekent onze organisatiecultuur.

Je kunt op verschillende manieren bij WBO aan de slag:

Stagiair(e)s

Gemiddeld werken er zo'n 5 tot 10 stagiair(e)s  binnen onze organisatie. Dit zijn studenten van onder meer de opleidingen Sociale Studies, Sociaal Cultureel Werk, Toegepaste Psychologie, Vrijetijdsmanagement en Communicatie
Wil jij praktijkervaring op doen binnen onze organisatie, dan gaan we graag op zoek naar een mooie win-win situatie. Want het is onze ervaring dat studenten veel te bieden hebben: extra handjes, frisse ideeen, creativiteit en dynamiek. Daarom investeren wij in goede begeleiding. Je kunt altijd vrijblijvend je cv en een motivatiebrief aan ons sturen. Per situatie bekijken wij de mogelijkheden.

Vrijwilligers

Wij werken met bijna 200 vrijwilligers. Zij zijn onze collega's en dankzij hen kunnen wij veel en goed werk leveren. Als vrijwilliger kun je bijvoorbeeld ingezet worden voor huisbezoeken maar ook voor communicatietaken, de klussendienst en nog veel meer. Heb je interesse? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Beroepskrachten

In totaal werken wij met 10 agogische beroepskrachten. Zij werken in een zogenoemd integraal team en zijn gericht op de thema’s zelfredzaamheid, leefbaarheid en jongeren. 

Onze agogen werken vanuit diverse uitvalsbases, maar zijn feitelijk overal te vinden (op straat, op school, bij evenementen of netwerkbijeenkomsten). Ze staan midden in de gemeenschap.
Het volwassenenwerk werkt voornamelijk vanuit Bestwijzer. Zij vormen het hart van onze organisatie.

Ons facilitair team, bestaande uit 5 medewerkers, zorgt ervoor dat onze eigen accommodaties schoon, heel en veilig zijn en dat er goede faciliteiten zijn voor onze eigen medewerkers en voor maatschappelijke organisaties die bij ons ruimtes huren. Onze organisatie wordt ondersteund door een secretariaat van 3 personen en aangestuurd door een directeur en meewerkend teamleider.

Momenteel hebben wij geen vacatures.

Meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.