Quote: Ik woon hier sinds kort. Vrijwilligerswerk leek mij een mooie manier om mensen te leren kennen.

Via onze online-vacaturebank voor vrijwilligerswerk brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Daarnaast brengen wij vacatures onder de aandacht via sociale media, via onze nieuwsbrief en via advertenties in de lokale huis-aan-huis bladen. Mensen die vrijwilligerswerk willen doen kunnen direct naar de organisatie reageren die de vacature aanbiedt. Mocht u behoefte hebben aan wat extra ondersteuning bij het vinden van een geschikte vacature of vrijwilligerswerk dan kunt u via onderstaande link contact opnemen voor het aanvragen van een individueel intakegesprek. Een vrijwilliger van de vacaturebank neemt contact met u op om samen passend vrijwilligerswerk te vinden. Dit is handig wanneer u niet weet wat goed bij u past of moeite heeft om zelf contact op te nemen met de organisatie die de vacature aanbiedt. We helpen u graag verder!

Klik hier voor de vacaturebank

Klik hier voor het aanmelden van een organisatie.

Klik hier voor het aanvragen van een individueel intakegesprek

 

Behalve het bemiddelen van vraag en aanbod doen we nog veel meer om het lokale vrijwilligerswerk te ondersteunen:
We houden ons bezig met promotie en belangenbehartiging, we geven informatie & advies, we organiseren activiteiten als blijk van waardering of om de deskundigheid van vrijwilligers te bevorderen (zie Vrijwilligersacademie Best) en we zijn continu bezig met innovatie en ontwikkeling. 
Kortom, als het gaat om alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk, dan zit u goed bij WBO! Wij zijn experts op het gebied van vrijwillige inzet!

Contact
Meer weten? Klik hier.